Vyhledávání
Menu
Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních dat

Společnost Wawel s.r.o. (provozovatel internetového obchodu www.boty-obuv-wawel.cz), registrovaná u ÚOOÚ (reg.č.00057316) prohlašuje, že ochrana osobních dat probíhá v souladu s ustanoveními zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a informací, se zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a dále příslušnými ustanoveními Všeobecných obchodních podmínek. Vámi poskytnuté informace budou použity pouze k vyřízení Vaší objednávky. Uzavřením kupní smlouvy kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů. Tento souhlas je poskytnut na dobu odbavení objednávky a následujících 10 let z důvodu daňových předpisů. Veškeré údaje získané od zákazníků naše společnost užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží. Prodávající si vyhrazuje právo využít získané osobní údaje pro další nabídku zboží a služeb kupujícímu. Kupující má právo písemně vyjádřit nesouhlas s evidencí svých osobních údajů. V takovém případě prodávající tyto údaje odstraní ze své databáze tak, aby byly zachovány jen v nezbytně nutném rozsahu, jak to vyžadují zákony a daňové předpisy.


Verze ke stažení ve formátu PDF

Kontakty
Wawel s.r.o.
Hlavničkovo nábřeží 5629
76001, Zlín

Tel./fax: 577 524 754
E-mail: wawel@volny.cz
Kontakt:
Mobil: 605 21 80 05
Obsah Košíku



V košíku máte 0
celkem 0 Kč včetně DPH
a poplatků.
Zobrazit košík

Přihlášení
Login:

Heslo:


Uživatel:
nepřihlášen
Registrace uživatele
Obnova hesla
Hodnocení
Ohodnotit obchod
***** Ověřený zákazník
Rychlé dodání i dobré jednání.
***** Ověřený zákazník
Doporučuji. Malý výběr obuvi.
***** Ověřený zákazník
Rychlé dodání, perfektní zboží, skvělá cena.
***** Ověřený zákazník
Vše OK
***** Ověřený zákazník
Rychlé a spolehlivé jednání. Zboží odpovídá popisu.
***** Ověřený zákazník
Nemám možnost boty vyzkoušet, velikost odpovídala,ale byy úzké ptoto jsem vracela,teď čekám na vrácení peněz
***** Ověřený zákazník
Boty dobře sedí . Rychlé dodání , jsem spokojená.
Kdo jsme
Služby

Srovnání cen na Heureka.cz Srovnání cen na Zboží.cz
TOPlist
Wawel s.r.o.
Hlavničkovo nábřeží 5629
76001, Zlín

Tel./fax: 577 524 754
E-mail: wawel@volny.cz
Kontakt:
Mobil: 605 21 80 05
Přečtěte si více